Vlechtmachine

vlechtmachine vloerverwarmingvlechten

 

vlechtmachine

 

GEACHTE HEER/MEVROUW 

 

HEEFT U BELANGSTELLING VOOR 1 VAN ONZE VLECHTMACHINES AARZEL DAN NIET.

VUL DAN BIJ CONTACT U GEGEVENS IN OF KLIK HIER  .WIJ MAKEN DAN EEN AFSPRAAK MET U EN KOMEN GEHEEL VRIJBLIJVEND BIJ U AAN DE ZAAK OF OP DE BOUWPLAATS LANGS OM EEN DEMO TE GEVEN. DAN KUNT U ZELF ZIEN HOE SNEL EN HANDIG DE MACHINE WERKT. (U HOEFT GEEN TIJD VOOR ONS TE MAKEN WIJ MAKEN TIJD VOOR U EN KOMEN OP AFSPRAAK NAAR U TOE) VOOR VRAGEN BEL MET 0627575604 OF MAIL.

IN OVER LEG KUNT U DE MACHINE OOK EEN DAG OP PROEF KRIJGEN.

 

LET OP UW OUDE VLECHTMACHINE IS BIJ ONS NOG VEEL GELD WAARD, DUS WACHT NIET MAAR BEL.

NIEUWE MACHINES VLECHTEN VAAK SNELLER EN PRIJS PER BINDING IS GOEDKOPER.

 

Het vlechten op de bouwplaats is zwaar omdat de vlechter vaak uren achtereen in een gebogen houding moet staan. Op het moment wordt daarom een vlechtmachine ontwikkeld, waarmee wapeningsstaal verbonden kan worden wat heel snel gaat en de vlechter zo minder lang gebogen staat.

De vlechtmachine heeft veel voordelen en div toe passingen.

 

 

Vooral bij grote projecten in de infrastructuur of de woningbouw moet de vlechter vaak vele vierkante kilometers wapening vlechten, wat betekent dat men uren achtereen in gebogen houding werkt. Deze zware arbeidsomstandigheden zijn dikwijls de oorzaak van uitval als gevolg van ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid. Verschillende instanties die een verbetering van arbeidsomstandigheden willen bewerkstelligen hebben daarom de ontwikkeling van dit apparaat de accu vlechtmachine. Bijkomend voordeel is dat men met een vlechtmachine ongeveer dubbel zo snel mee kan werken.

 

 

 

De clip wordt door het apparaat om de wapeningsstaven gevlochten en kan op deze manier verbindingen tot stand brengen in de range van 6x6 tot 16x16 mm. De verbinding heeft een hoogte van maximaal 10 mm, zodat zich geen problemen voordoen  met de betondekking. Ook is deze vrij van scherpe randen en is er geen sprake van materiaalverlies. Aldus kan het wapeningsstaal arbeidsvriendelijker dan de traditionele methode worden gevlochten, en bovendien sneller: de vlechtmachine brengt de verbinding binnen circa 2 seconden tot stand.

 


De vlechtmachine is heel breed inzetbaar.

Er zijn ook al div types vlechtmachines.

 

Voor meer info kijk je op www.vlechtmachine.com

 

Of klik op de plaatjes hier onder.

 

Vlechtmachine 33 mm montagebreedt
Actieprijs
: €1095,- exclusief btw.

 

Vlechtmachine 37 mm montagebreedte


Actieprijs: €1245,- exclusief btw.

 

Vlechtmachine 42 mm montagebreedte
Actieprijs €1595,- exclusief btw.

1 doos vlechtmachinedraad 30 rollen, 130 meter draad per rol

Actieprijs €162,60 exclusief btw.

 

 

 

Vlechtmachine.com maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten